onsdag 7 maj 2014

Minininis på uppdrag!

Om man är tillsammans med en frukostrecensent så dyker det upp en hel del tillfällen att få följa med ut och äta frukost... idag var en sådan dag! Satte klockan på lite extra tidigt och stack iväg utan mat i magen.

Café Ättestupan på Hisingen fick det bli idag... mycket trevligt, lite gammaldags fik med god smörgåsfrukost. Väl värt ett besök om man är i krokarna och är man inte det så tycker jag att man ska se till att vara det! Det är mysigt med caféer som skiljer sig från allt det där vanliga condeco/espressohouse/le pain-stuket.. och som skiljer sig mer än att bli en dålig copy cat eftersom de inte försöker vara någonting annat än vad de är.


Och ja, du kanske tänker att jag är en smula partisk... och det är jag ju också, så du tänker helt rätt, men ska du äta frukost på stan någon dag så tycker jag du ska kika in på Frukostfrasse och kolla lite recensioner... och brukar du inte äta frukost på stan så tycker jag du ska fundera på att göra det, för att det är ett sabla mysigt sätt att börja dagen på!

2 kommentarer:

  1. Jag ÄLSKAR att äta frukost ute. Min snubbe gör det dessvärre inte. Han är en sån där som inte kan lämna huset utan frukost i magen. Hotellfrukost gillar han dock himla mycket, så det är ju bra. Men han är ingen fikare heller tyvärr, medan jag är en sån som kan sitta och äta frukost/brunch/fika ungefär en hel dag. Lite synd är det att vi inte delar det intresset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det är då tusan att vi bor så långt ifrån varandra!!! Du hade ju kunnat få hänga med oss ut! I vårat fall är det han som är mer såld på fika och dyl än vad jag är, men jag uppskattar det ju också, helt klart! Du får öva med honom,,, eller bo en sabla massa på hotell!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!