fredag 2 maj 2014

Alltså den här veckan...

Jag blir varken klokare eller mindre veckovill!

Måndag: sjuk
Tisdag: sjuk
Onsdag: semester
Torsdag: Söndag
Fredag: jobba
Lördag: helg
Söndag: helg

fast på helgen har jag ju sömnadsuppdrag så det blir att jobba då iallafall... man kan inte säga att det blivit jättemånga knop denna veckan... eller jo, igår målade jag faktiskt fönsterkarmar och lite sånt där plock som blivit skavt under årens lopp... städade ur skåpet under handfatet och målade en extra omgång där också när penseln ändå var framme så att säga. Pappa har byggt min handfatskommod så den är vitmålad inuti (och utanpå) så då tänkte jag att det blir ju än mer skyddat med ett extra lager färg!

Jag fick rensat garderoben också, igår alltså! Japp, en hel stor plastsäck med kläder till bättre behövande blev det! Och en hel tom låda i byrån samt ett hyllplan i en av garderoberna! Känns så bra med mera luft!

Får väl se vad som kan tänkas bli uträttat i helgen... mest ska jag nog lägga fokus på den där klänningen, det börjar bli hög tid att få den klar... eller inte så det är stressat, men gott att ha det gjort! Lägenheten fungerar sådär när hela köksbordet är belamrat med tyg, tråd och symaskin... i nästa boende hade det varit fantastiskt om man kunde ha ett extrarum för just sådant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!