fredag 23 maj 2014

Förlåt!

Att jag försummar dig och inte hinner med att uppdatera mig. Har satt igång processen att sälja min lägenhet så det har varit en vecka full av städa, fixa, trixa, styla... igår va mäklaren där med fotograf... i nästa vecka kommer den ut på hemnet... ett hemma-hos-reportage som heter duga skulle jag vilja säga!

Men alltså det här med att styla sitt hem... jag har ju gått och värkt på det sedan i höstas när jag trodde att jag skulle köpa hus själv, du vet då innan jag träffade Anders och blev kär... då var jag igång med mäklare och styling, piff, fix och trix... men sedan föll det lite pladask... lika mycket som jag gjorde, fast på olika sätt!

Nu är det iallafall så att vi kollar på gemensamt boende och även om vi inte hittat det än så är det ju säkert toksmart att vara så väl förberedd man bara kan vara... dessutom är det ju onödigt att ha två lägenheter när vi ändå bara är i en i taget! Så ja, det ska stylas, fixas och grejas... man blir ju knäpp i huvudet av allt sånt... särskilt om man hemnet- och inredningsblogg-knarkar en hel del... då sätter man ribban rätt högt... iallafall gör jag det... och sedan ska man försöka nå dit... ni som känner mig vet att jag mäter drygt en handfull över 1,5m så det är ett jävla skutt man ska ta!

Men men, det känns ju bra när mäklaren skickar "trodde inte din lägenhet kunde bli finare!!!" så det ska bli väldigt roligt att se bilderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!