fredag 2 maj 2014

Just det ja!

Jag hämtade ut mina tavlor  jag köpte på auktion för någon vecka sedan... superfina! Men jag har ingen aning om var jag ska hänga dem... det blir nog en framtida väggdekoration tror jag!



Rätt svårt format också... 37x72cm... eller säger man 72x37cm... alltid lika förbryllande... jag vill säga bredden x höjden... det vill tydligen inte alla! Hur som helst... ont om standardramar i just det formatet... får komma på en lösning... eller lägga en förmögenhet på specialbeställda ramar!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!