måndag 26 maj 2014

Bästa helgen på länge!

Ja jösses va gott vi har haft det i helgen. Lånade Anders morbrors stuga och bara slappade. Jämfört med hur den senaste tiden varit så blev det nästan omtumlande stillsamt! Promenader varvades med fika och vila... visst, jag har varit inne på hemnet en del och kollat på hur många som kikat på min lägenhet också... man är ju rätt nyfiken... skulle gärna vara en liten fluga på väggen lite varstans för att få reda på vad folk tycker!

Igår gick vi till Götaplatsen och tittade på alla som skulle på studentbal. Jag har ju sytt en klänning till en kompis dotter som skulle på balen igår så självklart ville jag vara på plats och se den in action! Superfin var den faktiskt, om jag får säga det själv! Har inte hunnit kolla med tjejen som bar den om det får lov att publiceras bilder på henne, så det får vi vänta med ett tag.

Det var rätt skönt att ha förtidsröstat igår också... så slapp man liksom tänka på det utan kunde med gott samvete bara ha en helslapp söndag... vi avslutade våran helg på Burgerson innan vi traskade hem. Så himla gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!