fredag 16 maj 2014

Dra mig baklänges och dra på trissor!

Jag vet inte vad som flög i mig...

Kanske var det ironman-killen som kom in i cykelsalen igår och berättade att det var han på den där bilden som täcker en av väggarna, bilden var tagen på Hawaii förra året när han körde VM i Ironman... jag frågade lite förskräckt om han skulle vara med på passet med mig och drog en tydlig lättnadens suck när han sa att han inte skulle det. Han ville bara se hur det såg ut i verkligheten med fototapeten. Mycket sympatisk människa som jag blev sådär galet imponerad av... men ja, det tro fasen det, de simmar först 3.8km, sedan cyklar de 18mil och avslutar lite käckt med att springa ett maraton... tjenare!

Kanske var det alla som springer runt och laddar inför Göteborgsvarvet imorgon... det känns som att alla ska springa!!! Jag är så galet imponerad att man ens kommer på tanken liksom...

Det kan också ha berott på vårat infall idag på lunchen att åka och köpa fredagsgodis... och det facto att jag åt upp allt fredagsgodis innan arbetsdagens slut...

Hur som helst så drog jag på mig träningskläderna och snörade på mig mina snygga löparskor innan jag hunnit komma på andra tankar sådär strax efter 21:30 gav jag mig ut i fredagskvällen... känns ju helt absurt att ge sig ut och springa en fredagkväll sådär, när alla andra sitter och fredagsmyser... folk måste ju ha trott att jag hade fått panik och ville träna in i det sista inför varvet imorgon... eller hade tjuvstartat och sprungit vilse... fast det är klart, när man ser min löpteknik så tänker man kanske inte halvmara det första man gör... nä, så är det nog... phu... vill ju inte få folk att tro något som inte är sant!


och ja, du ser ju själv hur jäkla glad jag ser ut! Antagligen mer över att jag överlevde och inte svalde alltför många flygfän när jag flåsade fram där i skymningen... man får va glad för det lilla... som i mitt fall ju faktiskt är ganska stort... 3km är inte långt... 20:15 är inte snabbt... men för mig är det personbästa i år, både längd och tempo... jag började ju med 12 minuter för ett tag sedan... allt enligt Martina Haags HejaHeja-recept... 12 som blev 14 minuter... som blev 15, 16 och tillslut 17... sedan kom det någonting emellan... tills idag... då jag ju faktiskt ökade med över 3 minuter på en och samma gång! Jag känner att det kan bli bra det här... om jag bara ger mig fasen på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!