fredag 30 maj 2014

Hotellfrukost och tvättade fönster...

...supergod lunch med familjen och träning... ungefär så såg torsdagen ut... vi fick klämt in ett tvättpass i det där också så nu borde det bara vara resten kvar att fixa i helgen inför visningarna...

Satte klockan på halv åtta igår för att hinna med en frukost på stan... lite måste man ju lyxa till en ledig torsdag sådär mitt i veckan. Det blev Hotell Lilton som fick den äran den här gången. Vi gick förbi där på väg till studentbalsgrejen på Götaplatsen i söndags och det såg så himla mysigt ut... vilket det var också! Lite dyrt för att kunna jämföra sig med många andra frukostställen, men mysigt!

Sedan åkte vi hem till Kungälv och tvättade... samtidigt som tvätten gick passade vi på att tvätta fönster... ett inte helt angenämt jobb då mina fönster går utåt... på tredje våningen... det gäller att hålla sig i och inte ha höjdskräck! Men det gick bra, nu håller jag alla tummar och tår jag har för att måsarna inte flygskiter på fönstren för att de blänker för mycket i deras tycke! Vill ju knappast behöva stå där på taket igen på söndag liksom, bara för att måsarna inte gillar blingbling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!