lördag 10 maj 2014

Ett, tu, TRE!!!

Idag fyller världens finaste lillkille tre år... det är inte klokt hur fort tiden går! För tre år sedan kände vi inte varandra och sedan sa det bara klick... kärlek vid första ögonkastet... iallafall för mig... idag tror jag att han älskar sin faster, det säger han iallafall ibland att han gör!


Hur som helst, jag älskar den där lilla killen, hur mycket som helst, han är världsbäst! Rolig, snäll och supersöt! Hoppas han har en suverän födelsedag idag! 

3 kommentarer:

 1. Barn säger alltid sanningen, vet du väl?! (Oavsett om man vill höra den eller inte...) *fniss* :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja med just det ja! Och Whats not to love?! Jag skulle vränga mig själv ut och in för den lilla sockertoppen... klart han älskar den tanten liksom! =)

   Radera
  2. och det där jag inte är lika förtjust i att höra, det är "du är en bajskorv"... men det är ju så spännande just nu så det får man väl ta ett tag till... =D

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!