tisdag 13 maj 2014

Loppisfynd!

I lördags tog vi en sväng till Pingstkyrkans Second Hand i Kungälv. Massa prylar, mängder med saker man kan tänkas behöva... ännu mer man inte alls behöver, inte ens med lite god vilja!

Jag hittade iallafall det jag letade efter, överblivna kaffekoppsfat till mina terrakottakrukor... eller överblivna och överblivna... det finns koppar till dem också, men de får stå gömda i ett skåp så länge.Sprang även på en kristallglas med lite nagg i kanterna... 5:- kan det ändå vara värt, man har ju blomblad som döljer nagget tänker jag!... "och rosor i ett sprucket krus är än dock alltid rosor"  

2 kommentarer:

 1. Så fina grejer! I kopparna kan Du sätta små minikrukväxter!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jädrar vilken bra idé! tack!
   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!