söndag 11 maj 2014

Lugnet...

Vi åkte ut till södra skärgården idag, till Brännö... det regnade en del på vägen ut, men när vi klev i land hade det slutat... älskar den ön, lugnet som infinner sig när man går iland är så tydlig, sådär så man kan ta på den.

Strosade runt där lite sådär planlöst och drömde om att kunna ha råd att köpa ett av de fina gamla husen med fantastisk trädgård... men det verkar svårt, dels för att inget av de där fina husen är till salu... och dels för att om de hade varit det så hade de haft en sån enorm prislapp att det inte hade varit möjligt... så jag fortsätter att drömma istället!När vi kom fram till värdshuset var det hög tid för lunch, så ja, varför inte liksom!? Åt deras grymt goda fiskgratäng och sedan rundade vi av med kaffe. När vi kom ut sken solen så vi gick ner till bryggan, vidare till badplatsen och satt där och längtade till sommaren. Det är rätt nära nu!

4 kommentarer:

 1. Åh vad fint. Vilken härlig dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt underbart! Och ja, när solen skiner så blir det ju typ oslagbart! =)

   Radera
 2. Bläddrade i bostadsbilagan i GP i morse … fanns en hel del fina hus vid kusten … med "fina" prislappar förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, det är ju det... det är så sabla dyrt med något vettigt... minsta lilla friggebod går ju för hur mycket som helst!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!