måndag 31 augusti 2015

Om jag inte får sova snart så skiter jag i det och sover ändå!

Ja jäklar... det där med sömn har varit underskattat den sista veckan! Kollegan frågade i torsdags när jag hade tänkt att just sova... på planet till Kina svarade jag visst då, lite hurtigt sådär i samma anda som man svarar "nä jag va vaken" om någon ringer och väcker en...

En hel del nya uppdrag samt middag hos Anders morbror ledde till ovanligt långa kvällar i förra veckan, om än väldigt trevliga!

I helgen hade vi kräftskiva och som vanligt när jag är i farten så är det mycket planering och förberedelser inför en sådan grej. Jag gillar det där, förberedelserna, planeringen, listorna och pysslandet liksom. I år gick det kanske lite väl långt i kombination med allt annat så kvart över nio stod jag redo att överge festen och gå och lägga mig... men jag tog  mig i kragen och stannade kvar till siste man hade gått hem! Och glad är jag ju för det såklart! Det var ju en jättetrevlig kväll!

Och ja, har man fest så har man också åtagit sig att städa upp efteråt såklart, det står ju typ i grundlagarna! Så förmiddagen igår städade vi undan kräftskivan ur båthuset, packade den lilla bilen full med allt från gamla urdruckna öl och godispapper till gitarrer. Hem snabbt som packa ur och sedan packa nya väskor och kassar för att åka iväg och göra en styling hos ett fantastiskt trevligt par. Så himla roligt!

Men ja, imorgon, på väg till Kina, då ska jag förhoppningsvis lyckas ta igen all förlorad sömn... det blir nog alldeles lagom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!