onsdag 5 augusti 2015

Igår fångade jag dagen... idag fångar dagen mig...

Fick ett meddelande av en god vän igår "Hej! upptagen ikväll? Jag jobbar och är uteserveringssugen!"... och egentligen hade jag lite andra planer men bara sådana som man kan skjuta på till morgondagen eller dagen efter det, så ja, det blev ett glas rosé på Linnéterassen i kvällsvärmen. Väldigt trevligt! Jag har varit tokdålig på att utnyttja att jag bor mitt i stan på just den biten... och många andra bitar också... men nu tänker jag att det kan bli lite ändring på det!

Dock kände jag mig helt uppblåst och däst när jag kom hem igår... vet inte om den där chevrékroketten  jag åt passade mig riktigt... eller så va det åskan som hängde i luften för imorse när jag vaknade så gjorde jag det med en sabla huvudvärk och olustig känsla i kroppen... så den goda känslan igår va liksom "lätt fånget - lätt förgånget!"... men det löser sig med vila tänker jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!