torsdag 13 augusti 2015

Den där känslan

av att sitta med en nära vän på en bänk vid kajkanten nere vid Operan i solen och prata bort några timmar... underbart! Vi har inte setts på över ett år och det är med sådana jämna mellanrum vi brukar ses. Men trots avstånden och hur sällan det är vi ses så är det bara att plocka upp tråden där vi kanske inte ens lämnade den sist. Det gör liksom ingenting hur mycket eller lite vatten som runnit under broarna sedan förra gången, vi är med på noterna, har olika åsikter ibland, samma allt som oftast... framför allt har vi samma humor och grundvärderingar. Älskar sådan vänskap!

Och nä, jag borde ju egentligen inte suttit ute i solen den där kvällen utan istället legat hemma i ett mörkt, tyst och svalt rum och botat migränen... men ibland behöver själen och hjärtat lite omväxlande näring också... och det fick de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!