onsdag 26 augusti 2015

Det är dagarna som är dagarna....

Och mina verkar springa ifrån mig! Eller egentligen är det ju det de inte gör, men jag har inte tid för att bara sladda ner i soffan och slappa röven i kvadrat just nu... inte för att jag verkar behöva det, min bakdel har antagit formen av en kvadrat ändå... iallafall va det så sist jag kollade efter!

Förra veckan va sådär tokpackad med grejer så jag liksom längtade till en någorlunda lugn helg... och så PANG så va kalendern fullbokad igen... mest med roliga grejer, saker som gör att jag utvecklas och växer mentalt tänker jag, men ändå! Jag vill ha lite mer än sladda ner i soffan och sitta där i en halvtimma bara för att få varvat ner på kvällen...

Och samtidigt så ska jag inte klaga! Verkligen ska jag inte klaga! Jag har satt mig i denna sits helt på egen hand och när det nu börjar poppa in uppdrag så är det ju bara roligt! Flera olika mäklare har hört av sig och vill ge mig uppdrag helt plötsligt och jag står här med en kalender som är fullklottrad med telefonnummer och adresser till folk jag ska ringa, boka tid med, besöka och flytta runt krukväxter hos. Eller ja, jag gör mer än bara flyttar krukväxter, men över lag är det ofta så att folk saknar växter (som mår bra) i sina hem!

Hur som helst, det rullar på och det rullar ganska fort och det är roligt... tyvärr blir kanske bloggen lite lidande, men jag ska försöka göra så gott jag kan, jag lovar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!