måndag 3 augusti 2015

Jag är så inte redo för detta!

Igår fullkomligt sprang de sista skälvande timmarna av semester förbi... och jag vågade inte ens fundera på dagen som idag... dagen då det var dags att bege sig till jobbet igen... hade behövt ett par veckor till, det känner jag... men då gärna med lite mer sol och värme! Hade för sjutton på sätesvärmen i bilen imorse när jag jag åkte till jobbet...

Gårdagen spenderades på ett lite blåsigt, småregnigt men ack så vackert Brännö. Någon dag ska jag vara ö-bo, om så bara för några veckor om året! Strosade runt och spanade på hus, fikade på Cafe Varvet och ytterligare en gång i Vassdal... Man kan inte fika nog med gånger på en dag, iallafall inte med min sambo!


Men ja, ja, det är väl bara att bita ihop, halv dagen är avklarad och det har ju gått bra hittills!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!