tisdag 11 augusti 2015

Styrsö

I söndags när vi vaknade tog vi första bästa spårvagn ut till Saltholmen och hoppade på båten till Styrsö. Frukost åt vi på Café Öbergska alldeles där båten lägger till på Styrsö Bratten. Så himla mysigt! Och galet goda räkmackor!!!
Sedan strosade vi runt på ön, bort till Uttervik och badplatsen. Men vi badade inte, det räckte gott och väl att titta på de som badade och sitta i solen på klipporna. Sedan strosade vi tillbaks igen, kikade på de stora, vackra och ibland vräkiga husen, skuttade åt sidan när det kom en golfbil och letade efter ett ställe att äta glass på innan båten gick hemåt igen.


Det blev Café Öbergska igen... de har Lejonet&Björnen-glass så det känns nästan oslagbart faktiskt! Och sedan hoppade vi på båten när den var på väg ut, så vi fick en extra lång båttur innan vi var tillbaks på Saltholmen.På vägen hemåt passerade vi den här vikingabåten, det blev en himla fart på alla ombord på båten för att ta kort! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!