tisdag 6 januari 2015

Nu kan jag berätta!

Idag lanserades min nya hemsida och framför allt mitt nya företag!!! Ett styling och inredningsföretag som först och främst kommer inrikta sig på att homestaging av lägenheter och hus inför försäljning, men även inredning och styling för längre bruk.


Det hela började med att jag skulle sälja min lägenhet i våras och jag insåg att jag tycker det är galet roligt med inredning och just stylingen. Min mäklare och jag fick väldigt bra kontakt och började spåna på det där med vad som behövs och vad man kan göra... sedan har det fått värka fram under hösten och ja, nu kändes det helt plötsligt som rätt tid att köra igång!

Vill du veta mer så kika in på min hemsida, självklart finns jag även på instagram och facebook också! Du är självklart välkommen att kika in, gilla/följa och komma med glada tillrop! Allt är än så länge väldigt nytt så det kommer komma mer bilder och nyheter allt efter som såklart! Men man måste ju börja någonstans!

3 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!