lördag 24 januari 2015

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Imorse när vi var och åt frukost ringde telefonen, det var våra gäster för ikväll som ringde och berättade att de var sjuka... så ja, andra helgen i rad som vi var tvungna att ställa in... så himla tråkigt! Men ja, det är ju inget att göra något åt, är man sjuk så är man!

Så vi hade helt plötsligt en hel dag utan planer framför oss... så då passade vi på att måla om den där väggen i vardagsrummet som jag stört mig på ett tag nu... åkte och köpte färg och flyttade undan den stora bokhyllan och ja, efter första strykningen ser det rätt bra ut faktiskt, en till imorgon och sedan ska den stora bokhyllan tillbaks på sin plats igen.

Så nu ser vi fram emot nästa helg istället, tredje gången gillt! Och då är vår lägenhet dessutom såååå mycket snyggare! Inget ont som inte har något gott med sig! Ich så hoppas vi såklart att öroninflammationen går över snabbt som tusan!

3 kommentarer:

 1. Jaaaaa.... en sjuk man är inte att leka med ;)
  Värktabletterna jobbar på högvarv!!!!! Längtar redan efter nästa Lördag!!!! Det enda som kan stoppa oss är en miljon vinst..... men då lär vi ju ha våran date p

  SvaraRadera
 2. På varmare breddgrader!! Ninor män och barn :) :) Älskar Dig !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas han mår bättre idag! Och ja, nästa helg blir det av! :)
   Älskar dig med min vän!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!