fredag 30 januari 2015

Många bäckar små!

Så tänker jag och gick och köpte mig en pilatesboll till jobbet också, så nu sitter jag på en illgrön boll och jobbar istället för en uschlig kontorsstol... får väl se om det ger något resultat men det är skönt iallafall och jag känner mig lite trött i ryggen redan efter en halv dag så visst finns det muskler därinne som får jobba!


3 kommentarer:

 1. Åh vad smart! Sitter du bara på den och så blir det som träning? Jag har höj- och sänkbart skrivbord, men det en boll är ju skitbra att använda när man sitter ner. Undrar hur det funkar när jag använder min fotpedal? I värsta fall kan jag ju ta hem bollen. Hrm.... Nu fick du mig att fnula!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man sitter på den och då måste man jobba med coremusklerna för att stabilisera upp sig. Så lite träning hela tiden! En hundring på Rusta, inkl. pump! Tänk på att ta en lagom stor boll, och är du på gränsen mellan vilken boll du ska ha så ta den större! Man behöver pumpa upp den ett par gånger i början då den liksom töjer ut sig och blir lite för paff, men det märker du. Jag känner av det i ryggen, dels att jag blir trött men också att jag sitter mer upprätt och inte som en säck potatis! :)

   Radera
 2. När jag fick mina diskbråck för några år sen sa min sjukgymnast att jag skulle sitta på pilatesboll hemma, t ex när jag tittar på tv mm för inre coreträning...
  Smart!! Kram J

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!