torsdag 15 januari 2015

Man kan inte lyckas varje gång!

Jag skulle göra pavlovabotten till helgen ikväll... idiotsäkert kan man tycka... det tyckte iallafall jag innan... sedan stod jag och rörde ihop en lemon curd på spisen och helt plötsligt börjar det ryka ur ugnsventilen och lukta bränt...Så här ska inte en pavlova se ut!!! (kom på mitt i röjningarbetet att det kanske borde förevigas...)


Lemon curden däremot, den ser vansinnigt rätt ut!

2 kommentarer:

  1. Härligt att du övar inför nästa helg!! Ser fram emot att smaka ;) Kom just på päron konjaken !!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, i detta fallet hoppas jag att övning ger färdighet! :S ja, den står här och väntar på dig!!! Tror kanske dock att du ska sänka dina förväntningar...men det är ju gott med konjak i sås om den inte faller in i Xanté-fållan! :D

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!