måndag 12 januari 2015

Jaha, då har det varit 2015 i nästan två veckor... vad tycker vi om 'et so far?!

Själv tycker jag att den här förkylningen som jag begåvats med är onödig... den bryter liksom inte ut och jag går och småsnörvlar dag ut och dag in utan att veta riktigt hur jag mår!... men men, det är bara att streta på tänker jag, trägen vinner och ja, den (förkylningen alltså) hade en chans där första dagarna då jag låg nerbäddad, tar man inte chansen så får man lite grann skylla sig själv!

I övrigt är jag rätt så nöjd med starten på det här året... jag har kunnat hålla min diet någorlunda... har säkert ätit lite godis någon gång men just nu minns jag inte när det var... bara det är ju bra... eller så tyder det på grav förnekelse... men det är det inte, det vet jag! Men ja, så är det, nytt år, ny svångrem... jag kör vidare på den jag höll i höstas, så egentligen är det nytt år, gammal svångrem som jag piffat med en pilatesboll och plankutmaning... och en förhoppning om att jag ska känna lust till att börja springa så snart förkylningen släpper helt. Känns onödigt att jinxa det mer än vad jag redan gör med mina pass (fast så länge jag inte har ont i halsen utan bara har lite dabbidäsan tänker jag att det inte är någon fara... det är ju tanken som räknas!)

Sedan är det ju sabla spännande det här med ett nytt företag... är fortfarande bara i uppstart men det tar rätt mycket tankar och energi bara det... på ett roligt sätt! Vill ju vara så förberedd det bara går när det kickar igång på riktigt! Saknade lite tiden till att hänga med tjejgänget hela helgen... får bli en annan gång! Har förstått att de hade väldigt roligt och mysigt och när man läser och ser mysighetsgraden på facebook och instagram osv. så sticker det ju till lite i hjärtat, det gör det... "jag-vill-också-va-med-känslan" växer sig stark, även om det är jag själv som tackat nej, för att hinna med och rodda allt som behöver hinnas med och just roddas.

Nä, men nu rivstartar vi den här veckan va!? Första hellånga veckan på.... evigheter??!?! Hur ska man orka? Det är väl bara att ta sats och hoppas på det bästa gissar jag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!