tisdag 20 januari 2015

Nytt kylskåp?!

Hemma hos oss har vi fått det... en liten modell, bara 157cm hög... var hemma hos en kompis i söndags och började prata om träning och sånt där... hon hade insett att i hennes liv kommer man knappast iväg till något gym så hon hade laddat ner lite appar och tränar hemma. Bland annat hade hon laddat hem en yoga-app.

Jag blev lite motiverad och sagt och gjort, när jag kom hem så laddade även jag ner en app... tog första bästa i AppStore när jag sökte på just yoga... och testade deras startprogram på 20 minuter... jisses va stel jag är!!! Tycker man ser "Whirlpool", Cylinda eller SMEG tydligt i pannan på mig!

Igår körde jag igenom samma pass igen... min målsättning är att jag ska få in en rutin att göra detta varje dag och kanske möjligtvis kunna bli sådär biten som alla andra verkar bli när de testar yoga. Det är ju inget fel i att iallafall försöka!

så här ungefär ser det ut tänker jag mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!