lördag 3 januari 2015

God start på 2015!

Nyårsafton firades i bästa vänners lag och med galet god middag! Jösses va gott det var, jag är nog fortfarande mätt egentligen, har inte varit sådär supersugen på någonting sedan nyårsafton, kan bero på att jag är förkyld som ett barn på förskola i september, eller på att jag vet att ingenting toppar middagen på nyår...

Men ja, jag är förkyld... sådär snorig, krasslig i halsen och hängig som bara egentligen en riktig karl kan vara när han är riktigt förkyld typ... sicket sabla dumt sätt att starta det nya året på kan jag tycka, särskilt som ett av mina nyårslöften var att träna mer... har inte blivit någonting med det! Igår var jag hemma från jobbet, låg nerbäddad hela halva dan och sedan intog jag horisontalläge i soffan under en filt, så ja, nerbäddad även där faktiskt.

Men jag har ändå goda förhoppningar för året, i skrivande stund sitter Anders och jobbar på ett projekt jag startar igång i nästa vecka. Själv har jag gjort vad jag kan för det hela än så länge, resten får falla på plats... Vad det är?! Nä, det väntar jag med att berätta tills det är igång på riktigt! Men jag kan meddela att det är väldigt spännande, även för mig!

Hoppas du haft mer produktiva dagar än vad jag har haft det senaste och att nyårsafton firades sådär som du ville!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!