söndag 25 januari 2015

Jag jobbar på det!

Min yoga-every-day-ritual that is... i söndags. för en vecka sedan, fick jag tips om att yoga hemma med hjälp av en app... har alltid tänkt att det ska vara sådär mumbojumbo, levande ljus och plimkyplonkymusic för att man ens ska kunna sätta igång... dessutom tänker jag också att jag nog måste gå en kurs för att sätta igång, och då ska man säkert kunna lite innan man går den där yoga-för-nybörjare-kursen... jag vet, jag är knäpp på det sättet... det  har jag alltid varit... när jag var liten och vi skulle åka skridskor första gången blev jag skitförbannad på mina föräldrar för att jag var tvungen att ha hjälm och overall... för det har inte riktiga isprinsessor... minns att jag stod där i hallen och slet i någon klänning och tyckte de var skittaskiga... så ja, nä, de där tankarna om yogan är inget jag oroar mig för... men jag inser att det är dumt!

Hur som helst, fem dagar av sju den senaste veckan får väl ändå räknas som godkänt?! Det tycker jag... eller egentligen är ju bara sju av sju godkänt men ändå... ibland kommer livet emellan... ibland är man alldeles för mätt och trött för att våga utmana kroppen i att stå upp och ner!

Idag kände jag att jag behövde en utmaning i passet, appen jag använt har varit väldigt bra för mig och jag kan verkligen rekommendera den, men ja, nu ville jag ha något mer, komma vidare och utvecklas lite. Så jag letade lite på Youtube och hittade Yoga with Adriene. Hon kör någon 30-days yoga challange, så ja, jag började med dag 1... vi får väl se hur länge jag håller på, men det behövs ju helt klart ingen plinkyplonkymusic för att yoga iallafall...


Jag tycker hon är väldigt härlig, avdramatiserar det hela på ett bra sätt, sådär så jag känner att det är okej att åka skridskor i overall och hjälm!

2 kommentarer:

  1. Ska ladda ner appen! Är väldigt nyfiken på yoga, men tänker precis som du, måste gå någon förberedande kurs innan jag ens kan tänka tanke på att gå på ett riktigt yoga-pass.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det och testa i några dagar och sedan finns det hur mycket som helst att testa på youtube! Så skönt när det inte är flumflumigt! :) Lycka till! Keep me posted!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!