onsdag 14 januari 2015

Bokfynd och annat smått och gott!

Igår åkte jag vägen om Holmens Marknad... jag passerar det på vägen från jobbet och hem så det är ett under att jag inte slunkit in där oftare! Men ja, igår alltså, strosade runt i nästan en timma och kikade på massa saker! Hittade iofs inte riktigt det jag var ute efter i första hand, men massa annat käckt!

Gamla, vackra böcker, en gammal hushållsvåg, moccakoppar, knivar till dessertostar... OCH så hittade jag Min Skattkammare... 2-10... utgiven 1951... jag kunde bara inte motstå! Så nu är jag på jakt efter 1an, utgiven samma år... Så himla fina böcker, jag blir helt salig! Gör sig mycket bra i bokhyllan hemma hos oss.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!