tisdag 13 januari 2015

Nyårslöftena och hyfs på gym och träningsanläggningar

Och BOOM så är vi mitt i den, träningshysterin som infinner sig som ett brev på posten dagarna efter jul och nyår... denna gången tycker jag mig ha anat den redan innan jul, träningshetsen alltså! Jag jobbar ju på ett sånt där ställe några kvällar i veckan och får då liksom se alla sidor av de där nyårslöftena!

Förra året påminde jag om det, tänker att det är lite av tradition nu så jag påminner i år igen! Om att visa hänsyn mot nya träningskompisar, även om man är en av inventarierna på gymmet (det är konstigt det där men somliga verkar anse sig vara inventarier av några sporadiska pass lite då och då). Att ha förståelse för att man inte kan veta att du har en "egen plats" i gruppträningssalen, eller att fler vill träna på dina favoritpass så det blir lite mer hets till bokningen osv.

Likt förra året så orkar jag inte gå i taket igen över det här men tänker att du själv kanske kan gå in här och läsa om min takpromenad för två år sedan då det lite tog fyr från ett inlägg hos en av mina bloggvänner som skrev om samma sak.

2 kommentarer:

 1. Ja, det är klart man ska respektera de som är "nya" på gymmet! Givet!
  Däremot är det lite smått frustrerande ibland, måste jag (lite motvilligt) erkänna... Men jag låter det inte "gå ut" över de som försöker. :-)

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår också att det är smått frustrerande, men precis som du skriver, man får ju inte låta det gå ut över de nya träningskompisarna. Tyvärr hör jag det lite för ofta, de där kommentarerna om att de lika gärna kan strunta i att vara där för de kommer tröttna på att träna snart ändå! Keep up the good mood! :-) kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!