söndag 1 februari 2015

Third time's a charm!

Ja jädrar, vi har försökt få till den där kvällen i tre veckor nu, att vännerna skulle komma hem till oss på middag alltså! Första gången fick deras dotter magsjuka... då flyttade vi, av rimliga skäl, fram det en vecka... när nästa lördag kom (förra då alltså) hade mannen fått öroninflammation... i måndags ringde de och berättade att dottern fått vattenkoppor, men eftersom vi andra redan haft det så kändes det inte som något hinder... men ändå!

Hur som helst, igår på dagen hade vi min brorson på besök. Vi pärlade en stund och grejade lite innan vi tog på oss ordentligt med kläder och gick till lekplatsen i närheten, åkte pulka, gungade och klättrade runt i klätterställningarna. Efter en stund gick vi (Viktor åkte i pulkan) till Kafé Zenit och åt lunch. Väl hemma igen ritade vi lite, lekte lite med pilatesbollen och sådär innan det var dags för honom att åka hem.

På kvällen kom sedan våra vänner. Så härligt att ses igen! Det var ett tag sedan nu! Vi käkade middag (blev riktigt bra om du frågar mig)... Grönpepparkyckling och ris och sedan Pavlovatårta till efterrätt... om vi var mätta?? Eh, ja... vi satt liksom som ett gäng pösmunkar med matkoma i soffan och mest tittade på varandra... supertrevligt och hur mysigt som helst!

Idag har vi mest slappat... jag vet knappt var jag gjorde i förmiddags... fluffade runt och pusslade typ... såna söndagar är man värd ibland! I eftermiddag var vi och fikade en sväng hos vänner i närheten, så himla mysigt att ses igen och gott, hembakat fikabröd! Känns som om denna helgen varit rätt så lång faktiskt, kanske för att man hunnit med så mycket!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!