torsdag 10 april 2014

What's the frikkin problem?!

Jag är tröttare än tröttast... sådär så jag vill gråta varje morgon när jag vaknar... och längtar efter att få sova hela dagarna... och jag kan inte begripa varför. Jag sover längre än vad jag gjorde förr... kanske inte lika bra då det är rätt trångt med två pers i en 120-säng, eller 140-säng... man vaknar ju helt klart till lite då och då... så ja, det kan vara en förklaring.

Jag är inte med barn... det hade ju annars varit ytterligare en förklaring har jag förstått... men nej, det får vänta ett tag till! 

Igår var jag på hälsokontroll och hade så hejdundrande bra värden att det nästan är så jag tror de gjort fel... jösses! OK-stämpeln på skinkan känns fortfarande liksom!

Frågan är om det kanske bara är en reaktion på vädret och det facto att våren kom och sedan liksom valde att dra sig tillbaka med ett retsamt "na na nana na na" "tji fick du!" "haha, gick du på den lätte!?"... det är nog mest troligt att det är så... en trött suck över vårens mest imbecilla beteende... men iallafall!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!