måndag 21 april 2014

Söndag... eller nä... måndag är det ju!

Haha, ja man blir ju helt veckovill när det är såhär långa ledigheter... men gudars skymning va gott det är! jag är grym på att vara ledig... även om jag haft en hel del grejer att göra i helgen så har det ju ändå inneburit långa sovmornar och slappa kvällar!

Idag har vi hunnit med en supermysig picknick i Slottskogen och sedan tränat, jag körde mitt vanliga måndagspass (dock med många deltagare saknade... de tror kanske det är okej att stanna ute i solen när det är +20 grader... det tycker inte den här instruktören att det är... men nåväl, de hade säkert bra ursäkter!) och Anders körde styrketräning och löpband i gymmet. Nyttigt för oss båda!

I dag fick jag även gjort första avprovningen på balklänningen jag syr till en vän. Det kommer bli en röd, glamourös dröm  när det hela är klart, och jodå, även om jag inte trodde att jag tyckte det var så roligt att sy längre så gör jag nog det ändå. Inte så roligt att jag kommer att ta på mig en massa uppdrag framöver, men ändå! Det hade ju varit toppen med ett extra rum i nästa boende, ett rum där man kan ha symaskinen ståendes framme för tillfällena då andan faller på!

1 kommentar:

  1. Ja, jag var helt övertygad om att det var måndag idag...!! :-P
    Helt snurrigt i skallen. Haha!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!