söndag 6 april 2014

Nu jävlar!

Vi passade på att kolla på korten från Goa igår kväll... efter middag, med en stor påse godis emellan oss... man kan säga att jag sedan dess inte äter godis mer... jädrar vilken tjockis det var som var på semester... jösses... varför har ingen sagt något?! Helvete, det var ju som om en sjöko hade klivit upp ur vågorna på stranden! Nä, nu får det vara slut med mys och snask, unnandets dagar är över! Och där med basta!

Idag har vi, förutom en promenad i Majorna samt sallad till lunch, varit ute och sprungit. Jag läste Martina Haags Heja Heja! när vi var i Goa och bestämde mig för att göra som hon. Börja med 12 minuter (tänkte att jag iallafall inte kan vara sämre än henne) och sedan lägga på en minut för varje gång. 12 minuter blev det, varken mer eller mindre... eller jo, lite mer efter att vi hade gått en stund, då spurtade vi i knappt en minut också. Det känns bra, faktiskt jättebra till och med så här efteråt.

Nu blir det omelett till middag innan det är dags att bara kura i soffan och vara käck... jädrar va käck jag ska va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!