onsdag 9 april 2014

Ehhh?

Jag vet fan inte var jag ska börja... det känns som om det bara är för mycket just nu... dubbla aktiviteter på kvällarna, hemma senare än sent, vänner som undrar när man ska hinna ses egentligen, brorson som man försummar och inte hinner passa när man får den stora äran... dåligt samvete som gnager och det enda man vill är att beta av allt på den jävla to-do-listan... och samtidigt så ska jag börja "mitt nya liv", börja springa och äta sunt...

När blev det såhär? När hopade sig allt utan att jag märkte det?
Jag var ju en så lugn och harmonisk människa för bara några veckor sedan...

Helgen som kommer är bokstavligt talat ett kaos och uppå allt så måste man byta däck på bilen också (pappa gör iofs själva bytandet, men det är ju bra om bilen är på plats där själva däckbyteriet kommer att äga rum)... on top of the icing of the ice cream så har min styrcervo börjat bete sig som en treåring också... en jävligt tung treåring... den lägger av med ojämna mellanrum... blir trögt som fasen att ratta runt bilen... det enda positiva är att jag blir stark... jävligt stark... och med rätt stor sannolikhet kommer att bli rätt fattig på kuppen... får besked nästa torsdag då den lilla pärlan ska in och få nya bromsgrejer... inte heller helt gratis kan jag meddela... men det är gott med bil!

nu ska jag sätta mig och kolla igenom kalendern... och be till Gud eller vem som nu kan sitta på bestämmandet av sånt att dygnet får några (3) extra timmar i ett par veckor framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!