fredag 25 april 2014

Men nu då?

Nu kan jag väl få ha fredagsmys??!? Ja, det tycker jag att jag får... mina to-do-grejer jag skulle fixa med efter jobbet ikväll är klara... vresrosorna vid parkeringen är klippta och 17-minuter-joggingturen är sprungen... nu är det bannemig fredag!

Idag gick det så sabla mycket bättre att springa än vad det gjorde sist... sist var det så jäkla jobbigt att jag verkligen drog mig för att ge mig ut idag... men så såg jag på fb att två av mina vänner hade varit ute och varit duktiga och sedan körde vi förbi ett par som var ute och sprang på vägen hem... så då fick jag så dåligt samvete över att jag tänkte ställa in mina joggingplaner för kvällen att jag bara var tvungen... dåligt samvete är en förbannat bra motivator helt klart!

Så ja, 17 minuter överlever jag... det går inte fort... idag ännu långsammare än sist... men det skiter jag fullständigt i... jag jagar inte någon kilometer tid just nu, jag jagar bara fler minuter... det ska bli en löpare av mig också, om det så är det typ sista jag gör!

Glad fredag på dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!