söndag 6 april 2014

En supereffektiv lördag

Ja jädrar, vart kom alla timmarna ifrån?

Vi startade dagen med att ta spårvagnen ut till Saltholmen tillsammans med Anders kompisar och deras lille charmtroll, sedan tog vi båten ut till Brännö och strosade lite innan vi gick till Värdshuset och fikade. Bästa fikan i stan om du frågar mig. Deras wienerbröd är tydligen helt sagolika (jag åt inget själv men de som gjorde sa att de var grymma!), smörgåsarna är superfina och även vaniljhjärtana var sagolika... Så där satt vi på den lilla glasverandan och lät någon timma eller två fladdra förbi helt utan stress.

Det är nog det jag gillar mest med den ön, att jag blir helt lugn, stressfri och att kroppen liksom når ner till marken på något vis när jag är där... Längtar redan tillbaks.

Men vädret var inte det allra mest strålande, det var faktiskt rätt rått och kallt, regnigt och blåsigt... och någongång ska man ju ta sig hem också. Strax efter tre var vi tillbaks hemma (hos Anders) och fick, efter lite lunch och upptining någon mirakulös energikick... Sovrummet, som skulle ha målats i flera månader (bara en strykning eftersom vi hittat exakt samma kulör och bara behövde fräscha upp lite) fick en liten ansiktsbehandling. Och när vi sedan ändå var igång så stack vi till Ikea medan det torkade ordentligt, köpte ny taklampa, nya gardiner och lite smått och gott... piffade och grejade helt enkelt, på en eftermiddag/kväll!

Sedan var vi rätt trötta iofs... och ja, det kommer ta ett tag innan något liknande sker igen tror jag! Nu ska det bara upp lite tavlor på väggarna... kan ju ta några månader till... men skam den som ger sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!