torsdag 3 april 2014

ett halvår av lycka

Ja, det har det faktiskt varit! Nästan på pricket ett halvår + några dagar... jag minns det som igår, den där sms-konversationen inför vår första dejt, "Hej! Laddad snart nu då? Jag sitter på M-gatan så hojta bara till när du närmar dig så kommer jag ner! =)" "Hej! Åker från jobbet nu, ringer när jag parkerat =)" och som avslutades med ett "Toppen! Kör försiktigt!"... "kör försiktigt" är något vi alltid säger i min familj... säger man inte det innan någon annan ska köra iväg någonstans så känns det som om man inte riktigt vet vad som kan komma att hända... som om "kör försiktigt!" skyddar mot alla trafikens faror på något vis... att få ett "kör försiktigt!" av någon man ännu ej har träffat kändes väldigt familjärt... och rart... som om det passade på pricken.

Och ja, han är rätt familjär och rar... eller mycket! Väldigt, väldigt snäll är han, min älskling. Inte så snäll att han blir mesig, nä, men alldeles lagom för mig.

Det är mysigt när man får sms från vänner som träffat oss tillsammans, där de skriver "allra mest underbart var det att se dig kär och  må så gott!"... det är härligt att man är så kär att det liksom lyser igenom. När man är så kär att varje gång man vaknar på natten och får tillfälle att känna efter att han ligger bredvid är en välkommen liten stund i tillvaron. När man är så kär att man knappt kan hejda sig när det kommer till att leva livet tillsammans.


Kunde det där tillsammans oftare innefatta en kilometerlång sandstrand i Goa, strålande sol och nästintill galen värme, då hade det ju varit ännu bättre såklart, men man får väl hoppas på att man kan åka tillbaks snart igen istället!

3 kommentarer:

  1. Jag sitter och ler för mej själv när jag läser och inte ett öga är torrt! Inte mina i alla fall! Är så lycklig för Er skull!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tänk på alla våra många och långa samtal......... där vi vred och vände på allt och lite till! Och se nu hur bra allt blev........ Du är värd All kärlek systra me ❤️

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!