måndag 7 april 2014

Blodad tand...

Jag vet inte om det är min egen önskan om att det ska vara så som gör det... eller om jag bara tyckte det faktiskt var ganska skönt... hur som helst (jag tänker inte gräva mer i varför  utan bara glädjas åt känslan) så längtar jag lite till nästa gång jag ska ut och springa!!!

Ja, jag vet, det är helt galet... men de där 12 minuterna igår kanske var en jäkla bra start... kanske en så bra start att jag kan komma igång med det här... det är kanske den sortens start som är the grej ändå!

hur som helst, jag glädjs åt känslan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!