lördag 19 april 2014

Glad Påsk!

Jag har startat denna påskaftonen på allra bästaste tänkbara sätt... med spinning på en anläggning här i Kungälv så det dök upp en hel drös med gamla stammisar till mig! Underbart! Det var kramkalas från första stund och sedan körde vi vidare med spinningkalas och avrundade med kramkalas igen! Så gott att tanka energi med de här människorna. Inte bara droppar av svett föll idag kan jag meddela, tårar fanns det lite varstans i salen också och jädrar vilken glädje.

Det är tragiskt att träningsglädjen så ofta får stryka på foten för prestation och tuffhet... när allt måste vara så hårt och tufft som möjligt... presterar hårt gör man ju ändå, och jo, tuff är man också, även om man är glad! Och när man är glad så är det så sabla mycket enklare att göra det igen.

Visst händer det att det är jubel och spontana applåder i salen när jag kör mina vanliga klasser, men inte på det här viset riktigt... träningsglädje och träningsmagi... det är det när det inte är bara är bra för fysiken utan psyket får sig en rejäl lyckospark också. Underbara, underbara deltagare! Tusen tack för idag!Från en spinninginstruktör som både är glad och nöjd!

Mindre hungrig kommer hon vara snart också, det väntas påsklunch hos kärlekens mor! smaskens!

1 kommentar:

  1. Underbart!
    Hä blev det box + core!
    Kram o glad påsk!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!