tisdag 15 april 2014

Jag har ju glömt!

Visa några av sakerna vi köpte i Indien alltså!!!
Kuddfodralen var en kompromiss med mig själv... Fick syn på handbroderat tyg som var så galet vackert att jag fortfarande inte tror att jag riktigt gjorde rätt som struntade i att köpa det. Men jag har köpt tyg av den anledningen förr... Massvis med gånger... Det ligger fortfarande i en låda och väntar på rätt projekt... En rätt stor låda... Flera stycken till och med.

Pläden och vantarna är av yak-ull. Gjorda i Tibet. Tycker så mycket om dom båda två!!! Vantarna är så himla härliga i formen och pläden är underbart varm och mjuk! Ett riktigt bra köp alltså!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!