tisdag 15 april 2014

Vet du?!

Om du köper en ram med glas-glas-skiva (jag trodde att det kanske var plast då ramen är så stor) så ska man låta bli att lägga knät på mitten av skivan (eller skivan alls) när man klämmer ihop ramen om man har den liggandes på golvet... det går nämligen i en sabla massa bitar då... gör om, gör rätt!

bilden är lånad av Ikea
Men, ja, ja, det stora varuhuset är ju rätt trevligt att besöka och var man ändå där en måndagkväll så kunde man ju även passa på att äta köttbullar för 19:-... så ingen större skada skedd... förutom att det är retligt... en smula iallafall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!