måndag 30 januari 2017

På tal om förra inlägget...

...två semlor, totalt fyra gofikor, godis, glads, ost och kex senare... inte så mycket "ta tag i den här arma lekamen" kan man tycka... och nä, det är sant, det är typ motsatsen till att just "ta tag i"... lite som att städa undan all koks, hälla ut det på en annan plats och sedan välja att där dra röva, baklänges i det, kokset alltså!

Men det har varit helg, tre av fikorna har varit sociala, alltså med fler inblandade än Anders och mig. Jag får lov att äta godis på helgen och jo, jag tycker även att en efterrätt är okej! Men något tatagiande det är det då rakt inte! Däremot kan man säga att det lägger något av grunden till ett ännu större tatagiande... lägger grunden, eller kompletterar om man så vill. Det beror ju på hur man väljer att se det!

Men, men, tillbaka till vardagen igen där återhållsamhet och avhållsamhet skall råda! Ja, förutom vid sociala tillställningar då förstås!

Fan va bra det här kommer att gå...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!