måndag 9 januari 2017

Årets första semla och trevligt besök!

Ja, alla besök är ju trevliga såklart, dagens, av farbror Henrik inget undantag.

Vi har inte haft så mycket besök än faktiskt, det är ju såna förkylningstider och risken för RS-virus sägs av de som förstår sig på vara värre än någonsin i år, så ja, vi är tacksamma för att folk som är förkylda eller på annat sätt känner sig krassliga avvaktar, men det är väldigt skoj när folk är friska så de kan komma på besök!

Henrik hade med sig vansinnigt goda semlor som vi satt kring babygymmet, där barnen låg och sov, och kalasade på och pratade om livet. Och ja, jag som haft som regel att bara äta semla i februari beslutar härmed att skippa den regeln, det är ju dumt att inte tillåta sig något som är så gott!!Så ja, vi tackar för semlorna och sällskapet, barnen tackar för uppmärksamheten och vi alla hoppas få träffa hela familjen Mortensen inom kort!

1 kommentar:

  1. Roligt att få läsa lite av dig igen och om det nya livet som mamma! Amning är det nya svarta så att säga, det kommer va det en period, men gud va skönt det är när det funkar. Härligt att W fått slippa skenan, såg den skymta på en bild så jag anade att det va en liten höftkille. Barnens kusin hade vonRosen-skena i 12 veckor och sedan Frejka i 6 veckor, så förstår din känsla när ni får slippa den! Glöm nu inte fortsätta blogga, så jag har nåt att se fram emot... :D Kram på dig och lilla familjen!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!