måndag 16 januari 2017

Typiskt!

I förrgår gjorde vi slag i saken och frostade av frysen. Eller rättare sagt, Anders frostade av frysen. Blev jättebra! Om det inte vore för den lilla detaljen att varken kyl eller frys blev sig lik igen... går på någon kass halvfart om ens det...då är det praktiskt att bo i hyreslägenhet och att det är så kallt ute att vi kan använda bilen som kylskåp. Frysen håller sig på minusgrader även om det inte är de önskade antalen.

Hur som helst, en fastighetsskötare var här nyss, ny kyl och frys beställs och tills dess har de även kommit hit med kyl och frys som vi får låna så länge. Typiskt men som sagt, även praktiskt. Tur i oturen så att säga! Men jäkligt trångt med en extra kyl och frys i vårt redan pyttelilla kök!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!