torsdag 26 januari 2017

Ändrade planer

För oss igår alltså. De ringde från bvc igår morse och sa att vår sköterska var sjuk, så istället för besök där på förmiddagen blev det sovmorgon och en lång lunchpromenad ner via Slottskogen, Linné och en sväng i Haga för att fönstershoppa lite kristallkronor (behöver ju reka lite nu innan flytten) till Järntorget och sedan vidare hemåt längs med Andra Långgatan till Stigbergstorget. Där hade jag två paket från Tradera att hämta ut. Efter det gick vi ner i Majorna och bort till Ankargatan för att hämta ytterligare ett par paket på ett schenker-ombud innan vi gick hem.

Det är riktigt skönt att det funkar att ta såpass långa promenader med killarna utan att det blir trauma på grund av hunger numera. Och skulle det bli trauma så är vi numera utrustade med nödlösning i form av termos med kokt vatten i rätt temperatur och ersättning i skötväskan. Tyvärr är det ju lite för kallt att sätta sig och amma ute. Men ersättning vill vi ju inte ge annat än om det är kris, särskilt om de inte kan ammas innan de får ersättning som tillägg. Allt för att inte riskera att mjölktillgången minskar eller inte fortsätter att följa deras behov.

Så ja, en lite annorlunda dag än vi tänkt oss om än väldigt skön! Och hade vi varit till bvc så hade vi nog tagit en långpromenad hemåt istället, så så annorlunda kanske den inte blev ändå!

Och ja, paketen från bl.a. Tradera innehöll en overall, lite kläder och en bärsele från Babybjörn. Så himla praktiskt och mycket mer ekonomiskt, för att inte tala om miljövänligt att återuppliva (som flickan säger i KPA pensions reklamfilm) saker!

Så nu får vi se när vi ska till bvc nästa gång, och får se vad de väger. Men upp i vikt har de iallafall gått, det är vi helt säkra på!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!