söndag 15 januari 2017

Min första bok

Barnen fick bland annat varsin Min första bok-bok i julklapp som vi nu har börjat fylla i så sakteliga. Tänker att vi iallafall ska få fyllt i bådas lika mycket/lite och inte så som man hört att många gör dvs fyller i första barnets bok minutiöst (den första tiden iallafall) och kommande syskon får i bästa fall en bok! När man har tvillingar är ju tiden och intresset för varje framsteg lika knapp och stort för båda barnen tänker jag.

Vi kilade runt lite bland utbudet av min första bok-böcker och fastnade ganska snart för en Min första bok av Claire Laude, Auerlie Castex och Adeline Klam (lyckas jag inte få in en bild på den och/eller en länk och man är nyfiken på den så får man googla! Finns både på Adlibris, Akademibokhandeln och Bokus tror jag). Anledningen till att det blev denna var för att det fanns mycket plats för att klistra in foton samt lite roliga detaljer. Och ja, den är ju fin också!

(Här skulle det vara en bild på boken men BlogPress vill inte samarbeta med mig!)

Hur som helst, vi har just börjat och än så länge är det bara i Wilhelms bok vi skrivit något... kanske blir ett klassisk min första bok-scenario iallafall! Man ska ju som bekant inte ropa "hej!" innan man kommit torr över ån efter vatten!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Kanske skulle ta och köpa en sån till Theo då����

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!