onsdag 1 februari 2017

Nu kör vi!

Anders börjar jobba igen idag efter drygt två månaders föräldraledigt tillsammans. Skrämmande och ovant tänker jag mig det hela. Att vara själv hemma med två spädbarn alltså. Nog för att jag hanterar att bära båda osv men det är en viss procedur varje gång och man måste ha tänkt steget före hela tiden. Men det är ju först nu, i skarpt läge så att säga, som fungerande rutiner för allt sånt kan hittas, vilket såklart också känns väldigt spännande!

"Kan själv"-ig som jag är har jag beslutat mig för att inte boka in något de här första dagarna utan vi tre, Henry, Wilhelm och jag måste få en chans att landa i det här på vårt eget vis, med Anders hjälp såklart! Förberedelser och rutiner innan han går till jobbet ska ju också få värka fram. Tex så har vi tänkt som så att det nog är bäst om jag äter frukost med honom på mornarna, så jag iallafall hunnit få i mig något! Vatten till ersättning, om det mot förmodan behövs, ska kokas och hällas på termos/flaska för kylning osv. så man inte står där med två skrikande barn och ska vänta på att vattnet skall koka upp och sedan svalna till 40 grader.

Men men, det ska nog gå bra det här! Jag kan ju alltid amma mig ur krissituationer!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!