måndag 9 februari 2015

Jag överlevde!

Denna dagen alltså... imorse tänkte jag nog kanske inte att det skulle gå så väl men jodå, nu såhär i efterhand känner jag att jag lyckats! Orkade till och med att köra ett yogapass när jag kom hem från spinningen. Ett spinningpass jag om vi levt i en perfekt värld kanske skulle hoppat över, men jag hade inte hjärta att inte ha det och att passet skulle ställas in igen för att även vi instruktörer är sjukdomsdrabbade till höger och vänster! Så jag körde med öppna kort, berättade att jag varit sjuk och är på bättringsvägen, men att det låter lite illa när jag pratar... sa även att jag skulle ta det väldigt lugnt och att deltagarna skulle köra för mig... likaså sjunga... och ja, jag har världens bästa gäng, så är det bara, de liksom bara tar över, tar ansvar och kör! Så galet grymma!

Så ja, idag har jag även tagit upp min yoga-challange igen... eller inte min så mycket som Adrienes 30-day yoga challange... men ändå! Jag tycker kanske inte att det är superskönt eller gott hela tiden... ibland är det rent oskönt! Men när man är klar är det sådär görgött så man bara vill stanna kvar i sin lilla bubbla... fast idag var jag även så galet hungrig när jag var klar så jag flyttade min lilla bubbla in till köket och blev serverad en galet god omelett av Anders. Han är bra han!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!