tisdag 24 februari 2015

Jag och min boll

Ja, för några veckor sedan skaffade jag en pilatesboll att ha istället för kontorsstol på jobbet eftersom jag blev mer och mer medveten om att jag satt förbannat dåligt hela dagarna.... tänkte till en början bara ha bollen ett par timmar per dag men nu sitter jag i stort sett bara på den. Det är superskönt och man känner att kroppen jobbar! Har fått pumpa upp den ett par gånger, vilket är helt normalt eftersom bollen varit hoptryckt och därför tänjs ut när man pumpar upp den och använder den.

Om jag skulle rekommendera boll till någon annan?! Ja, alla dagar i veckan faktiskt! Försöker övertala mina kollegor att testa också, men än så länge verkar de skeptiska... konstigt tycker jag, det är ju ändå ingen direkt nyhet att det stabiliserar upp och är bra för kroppen!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det är ju inte så duktig, mest bara att sitta rakt upp och ner. Men det är gott och jag slipper en trött rygg! Det allra bästa hade ju varit höj och sänkbara skrivbord men det är tydligen inte något vi ska ha enligt vår chef, så då får man göra det näst bästa!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!