söndag 15 februari 2015

Happy Valentines weekend!

Vi har haft en helt underbar helg! I fredags gick vi tidigare från jobbet och åkte till Nääs Fabriker där vi hade bokat rum för natten. När vi kommer upp på vårt rum står där en flaska bubbel på kylning med två glas, en liten påse med chokladpraliner och en badbomb (vad vi nu skulle med den till då vi inte hade något badkar på vårt rum)... Så himla trevligt och galet fint rum!Gick till Brique, en inredningsbutik som jag verkligen kan rekommendera ett besök hos, galet fina saker! Jag tokfastnade för ett stort matbord gjort i en enda tjock skiva av en stor trädstam! Ett sånt gör sig inte var som helst iofs... får leta hus med lite annan stil än vad jag tidigare trodde jag ville ha om det där bordet skall passa in riktigt tror jag.Sedan gick vi vidare till Bomullsfabriken och kikade runt lite, också en massa fint, mest kläder men även lite inredning och L:a Bruket grejer osv. Här kunde jag nog lätt spenderat en halv månadslön... tur att man har spärrar ibland!
Tillbaks till hotellet för att äta middag, en underbar middag som för min del bestod av Råbiff till förrätt och Panzotti med svamp (som gigantiska tortellini ungefär). Galet gott och magen stod i alla hörn efteråt. Jag som annars är en riktig gottegris orkade inte ens se på dessertmenyn! Ångrar lite såhär i efterhand att jag inte tog Råbiff till huvudrätt och skippade förrätten, för det var så himlans gott!

Hur som helst, trötta, mätta och belåtna drog vi oss tillbaka till vårt fina rum (ett standardrum som känns som världens lyx!)... sov som små grisar i grymt sköna sängar (men attans va litet ett vanligt täcke är när man är van vid dubbelsängstäcken!) och sedan var det bara att gå upp och äta frukost på morgonen... det måste ju låta som att jag är betald för att skriva så här, men nä, det är jag inte, bara väldigt imponerad! Så himla fin frukostbuffé! Inte överdådig på något vis men allt  man ville ha fanns där! Kändes lite trist att packa ihop sig och åka därifrån faktiskt, hade kunnat tänka mig att stanna en natt till!

Men vi fortsatte vår lilla getaway med att åka till mina föräldrar som behövde hundvakt, så från en lyx till en annan kan man säga. Deras finska lapphund är något av det mest kelsjuka man kan tänka sig och en riktig liten goding. Så där har vi lekt hus och hundägare i helgen, ätit god middag och hängt, drömt om en egen trädgård och eldat i kaminen.Det är rätt gott att vara tillbaks till verkligheten också nu, även om det varit en fantastiskt trevlig helg!


2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!