måndag 23 februari 2015

Helgen som varit...

Har varit fantastisk! I fredags pysslades det lite innan På Spåret-finalen, hann även med att yoga lite... och sedan drack vi fredagsbubbel. Himla trivsam tradition vi lagt oss till med tycker jag! Innan vi gick och la oss satte jag en deg att kalljäsa till frukost... låter ju sabla präktigt, det inser jag, men om man tänker att man rör ihop grejer till en röra och ställer in i kylen så blir det inte lika präktigt längre! Receptet hittade jag här! Verkligen värt det lilla besvär det gav! Supergoda frallor till en lyxig  helgfrukost!


 


I lördags tokslappade jag hela förmiddagen... ja, jo, jag kan det jag med! Iallafall om jag får irra runt och greja lite mellan varven! Fota lite för SomHemma-kontot på instagram och köra ett yogapass tydligen!

Vaserna kommer från Hemtex, ljuslyktorna är resultatet av
fredagens pyssel!

Sedan tog vi en långpromenad i ett småregnigt Majorna, strosade i antik/secondhand-butiker och förundrades tills kaffesuget blev för starkt på Anders så då traskade vi mot Järntorget och mötte upp bror Johan för en fika på nya Espresso House i WayCups gamla lokaler, Jag är inget fan av café-kedjor, men detta var riktigt överraskande bra, snyggt och gott!

På hemvägen köpte jag lite tulpaner till mina nya HemtexEditedbyPlazainteriör-vaser som jag lyckades knipa de sista två de hade kvar i butiken just då... (ska komma in fler) och ladda om för kvällens show med Mia Skäringer på Konserthuset.Alltså hon är så galet bra, jag älskar henne... inga nyheter här alltså! Så glad och tacksam för att Anders fixade så jag fick se henne igen! Och ja, även glad över att han vill gå med såklart! Sedan gick vi hem i lördagsnatten.

Igår skrotade vi runt bara, Åt frukost och bara var, tills det var dags att packa ihop oss och åka till Anders mamma och fira hennes födelsedag (några veckor för sent men bättre sent än aldrig som vi brukar säga!). Firade dock först att Anders bror Johan lanserat sin bok, som man kan köpa här och sedan hängde vi ute i trädgården lite, i det fantastiska vädret! Efter det blev det middag och tårta! Supergott och mumsigt! Va riktigt mätt och belåten när vi åkte hem igår!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!