tisdag 17 februari 2015

Fettisdagen...

Det började med katastrof, som sig bör... vi bjöds på semla på jobbet och jag som i vanliga fall inte äter sånt på arbetstid kunde inte motstå... är det fettisdagen så är det liksom... och jag älskar ju semlor! Dessa var dessutom sagolikt goda så jag åt upp hela även om det gott och väl hade räckt med en halv...
Semla från Brännö Värdshus, inte en sådan jag åt idag men
förra helgen, fast denna var förra årets semlebild från Brännö...

och ja, där, inkl. dagens lunch hade jag liksom redan gjort av med dagens kaloribudget... så nu ikväll har jag kompenserat en smärre budgetspräckning med dubbla yoga-pass. Det första blev inte oväntat det i ordning av min "30 day yoga challange with Adriene"... dag 12... när jag sedan var klar och låg där på min matta och njöt av tillvaron så hittade jag ett pass till som jag tyckte lät intressant och inte minst passande för dagen... yoga detox... så jag körde det med.

Har du någon gång funderat på att testa yoga men, likt jag själv, inte vågar gå in i en yogaklass utan att kunna lite så är det där med yuutube en himla käck grej! Yoga with Adriene är dessutom härligt opretentiöst så ja, jag kan inget annat än att rekommendera det!


Nu blir det inga fler semlor för min del i år (säger jag idag iallafall) men yogapass, det ska det bli fler av... yoga every damn day!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!