torsdag 12 februari 2015

Mitt nya beroende

Varmt ingefära och citronvatten... så sabla gott! Jag skivar upp en halv citron och ca, 1cm färsk ingefära i väldigt tunna skivor på morgonen, lägger i min termosmugg och fyller på med kokhett vatten. Sedan dricker jag av det hela dagen, när vattnet börjar ta slut fyller jag bara på med nytt. Det är så himla gott! Blir ju självklart olika styrka på det under dagen, men det är gott hela tiden!

Tänker att det säkert är nyttigt också, om inte annat så får jag i mig ordentligt med vatten och det  dämpar hungern lite. 

2 kommentarer:

 1. Jag brukar pressa ut citronvatten, hacka chili och riva ingefära. Och så blandar man ihop det. Och så brukar jag ta en tesked av detta varje dag. Nyttigt och bra för matsmältningen, har jag hört :)
  Men nu ska jag prova som du gör :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det där ska jag prova! Tack för tipset! ALLT som kan puffa igång den här ämnesomsättningen är välkommet! Det ena utesluter ju inte det andra!
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!